Testimonials

Testimoni Real dari pengguna-pengguna Pherolab+

Testimoni Pherolab ini adalah testimoni sebenar dari pengguna-pengguna Pherolab+ Pheromone Perfumes sendiri. Feedback ini diberikan oleh rakan pelanggan yang teruja dengan kesan yang dirasakan selepas mengguna Pherolab+. Testimoni Pherolab ini walabagaimanapun terpaksa di dipadam maklumat pengguna bagi menjaga privasi pengguna itu sendiri. Perlu diingatkan kepada anda bakal pengguna Pherolab+, kesan kepada setiap orang adalah berbeza. Anda perlu cuba dan rasainya sendiri. Whatsapp kami sekarang untuk rasai kehebatannya. Atau hubungi pengedar pherolab untuk COD PHEROLAB seluruh Malaysia.

testimoni pherolab
testimoni pherolab
testimoni pherolab
testimoni pherolab for her
testimoni pherolab for her
testimoni pherolab for her

"Saya suka sebab bau dia memang mengancam.Bab memikat, memang selalu ada mata yang memandang kalau saya naik LRT. Tapi yang paling best skali boss perempuan saya cakap saya ni sekarang lain macam.Maniss hehehe"

Firdaus, Bangsar KL

"Saya boleh bagi 5 bintang untuk minyak wangi macam ini. Tak sampai 1 bulan saya dah beli 3 botol. Bukan sebab saya guna banyak, tapi kawan-kawan rumah selalu bedal pakai dating denga awek. Hebat penangan Pherolab+ untuk orang bujang ni. Kena cepat-cepat simpan duit kahwin."

Reimy, Damansara Selangor

"Minyak wangi macam ni jangan heboh-heboh sangat. Nanti rugilah kalau semua tahu. Bocor la rahsia kenapa saya ramai awek.."

Zarul, Alor Star Kedah